Bărbatul acuzat că a jefuit o bancă din Bistriţa plănuia să spargă o altă bancă

Bărbatul acuzat că a jefuit, în 5 iulie, o bancă din Bistriţa, ameninţând funcţionarii băncii cu un pistol, avea în plan să mai dea o spargere la o altă bancă din aceeaşi zonă, acesta fiind motivul pentru care Dorin Sima nu a părăsit oraşul imediat după jaf, declară surse apropiate anchetei.

366 afișări
Imaginea articolului Bărbatul acuzat că a jefuit o bancă din Bistriţa plănuia să spargă o altă bancă

Bărbatul acuzat că a jefuit o bancă din Bistriţa plănuia să spargă o altă bancă

Surse apropiate anchetei au declarat, miercuri, pentru corespondentul MEDIAFAX, că Dorin Sima, bărbatul reţinut de poliţiştii bistriţeni şi acuzat că a jefuit o bancă din Bistriţa, nu a părăsit oraşul după comiterea jafului deoarece plănuia să mai dea o spargere, la sediul unei alte bănci, din aceeaşi zonă a oraşului.

"Este vorba despre sediul unei bănci, situat la doar câţiva zeci de metri de prima bancă jefuită de Sima”, au spus sursele citate.

Dorin Sima a fost arestat pentru 30 de zile, din suma de bani obţinută ca urmare a comiterii jafului anchetatorii reuşind să recupereze suma de 2.000 de lei de la proprietarul imobilului nou închiriat şi suma de 2.235 de euro de la fratele bărbatului.

Ulterior, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud au reţinut, pentru 24 de ore, un al doilea suspect în cazul jafului, pe Gavril Gatini, acuzat că l-a ajutat pe Dorel Sima să se sustragă de la urmărirea penală.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici