Video Bărbatul arestat în cazul crimei de la Bărbuleşti a fost internat sub pază la spitalul din Slobozia - VIDEO

Bărbatul arestat în cazul uciderii unui localnic din Bărbuleşti a fost internat la Spitalul Judeţean din Slobozia, unde a fost dus imediat după pronunţarea sentinţei magistraţilor în cazul său, reprezentanţii unităţii medicale spunând că acesta are mai multe alice în braţul drept.

1207 afișări

Imediat după ce magistraţii au pronunţat decizia de arestare preventivă pentru 29 de zile, bărbatul, Daniel Chelu (33 de ani), a fost dus sub escortă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Slobozia, în condiţiile în care a fost şi el împuşcat în conflictul petrecut duminică seară la Bărbuleşti şi operat apoi la Spitalul Judeţean din Ploieşti, de unde a fost externat marţi.

Medicii Spitalului Judeţean de Urgenţă din Slobozia au decis ca bărbatul să rămână internat, sub paza Poliţiei.

"Pacientul are o fractură deschisă, operată, şi numeroase alice în braţul drept. Rămâne internat pentru că are nevoie de îngrijiri, riscul de infecţie fiind destul de mare", a declarat, miercuri după-miază, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Slobozia, Vaile Olaru.

"A fost adus sub paza Poliţiei şi va rămâne sub paza poliţiştilor în salonul din Secţia de chirurgie a spitalului nostru. Noi ne facem treaba noastră, poliţiştii îşi execută misiunea lor. Este cert că rănitul a necesitat internarea deoarece pericolul unor complicaţii post-operatorii încă nu a trecut. Pacientul are nevoie de 4 sau 5 zile de internare pentru îngrijiri medicale, tratament care se poate face în unitatea noastră sau într-un spital-penitenciar", a mai declarat managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Slobozia.

Daniel Chelu, acuzat că a împuşcat cu o armă cu alice un bărbat în vârstă de 35 de ani, în timpul conflictului petrecut duminică seară la Bărbuleşti, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, miercuri, de magistraţii Tribunalului Ialomiţa, sub acuzaţiile de omor calificat si ultraj contra bunelor moravuri.

Potrivit reprezentanţilor Tribunalului Ialomiţa, avocaţii suspectului au formulat recurs împotriva deciziei magistraţilor de arestare preventivă, recurs care va fi judecat la Curtea de Apel Bucureşti. Tot Curtea de Apel Bucureşti va judeca şi recursurile celorlalte opt persoane arestate preventiv în acest caz, sub acuzaţiile de ultraj contra bunurilor moravuri şi tulburarea liniştii publice.

O persoană a murit, iar alte patru au fost rănite în urma unui scandal izbucnit, duminică, între două grupuri de romi din localitatea Bărbuleşti, judeţul Ialomiţa, la un moment dat fiind trase şi câteva focuri de armă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici