Bărbatul care a băut şi a produs accidentul mortal din judeţul Olt era un împătimit al vitezei. Fusese sancţionat recent de poliţişti

Şoferul care a provocat accidentul din Slătioara, judeţul Olt, în care două persoane au murit, este un împătimit al vitezei, el fiind amendat de mai multe ori pentru depăşirea limitei legale. Impactul a fost transmis live pe Facebook de un pasager luat la ocazie.

739 afișări
Imaginea articolului Bărbatul care a băut şi a produs accidentul mortal din judeţul Olt era un împătimit al vitezei. Fusese sancţionat recent de poliţişti

Bărbatul care a băut şi a produs accidentul mortal din judeţul Olt era un împătimit al vitezei. Primise recent amendă

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că lui Ion Cismaru, şoferul acuzat că a provocat accidentul de vineri seara îi plăcea să apese pedala de acceleraţie. El a mai fost sancţionat de poliţişti pentru depăşirea limitei, în localitate, în mai multe rânduri.

Aceleaşi surse spun că ultima sancţiune aplicată de Poliţia Rutieră a fost la începutul lunii iunie.

Cismaru a fost prezentat, sâmbătă, magistraţilor Judecătoriei Slatina cu propunerea arestării preventive pentru 30 de zile, propunerea fiind aprobată.

Accidentul în urma căruia două persoane şi-au pierdut viaţa, în comuna Slătioara, a fost filmat live pe Facebook de un pasager luat la ocazie, care a declarat, ulterior, că a filmat în speranţa că poliţiştii vor vedea şi îl vor opri pe şoferul care circula cu viteză.

Impactul s-a produs după ce maşina lui Ion Cismaru a intrat pe contrasens şi a lovit frontal vehiculul care circula regulamentar din sens opus. În urma accidentului a murit o femeie din maşina condusă de Cismaru şi şoferul celeilalte maşini.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici