Bărbatul care a furat peste 270.000 de la Poştă, arestat. Este acuzat de delapidare

  • Bărbatul de 20 de ani, acuzat că a furat un sac cu 278.000 lei din maşina Poştei a fost arestat preventiv.
  • În cazul său a fost schimbată încadrarea juridică, acum fiind acuzat de delapidare, el fiind angajat al Companiei Naţionale.
226 afișări
Imaginea articolului Bărbatul care a furat peste 270.000 de la Poştă, arestat. Este acuzat de delapidare

Bărbatul a furat sacul cu bani din maşina Poştei în data de 1 noiembrie.

Sâmbătă, judecătorul de drepturi şi libertăţi a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, faţă de cel acuzat, în prezent, de delapidare.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal de către poliţiştii din Chitila, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de delapidare, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

Poliţiştii oraşului Chitila şi cei de la Serviciul de Investigaţii Criminale Ilfov l-au prins vineri în Ploieşti pe bărbatul de 20 de ani acuzat că a furat din maşina Poştei un sac ce conţinea 278.000 lei.

Asupra bărbatului a fost găsit un sac cu bani, însă o parte din sumă lipsea, aceasta fiind cheltuită de tânăr.

Marţi, un reprezentant al Poştei a sesizat Poliţia Ilfov că, în aceeaşi zi, un angajat, şofer transport valori la aceeaşi instituţie, l-a sesizat că, în timp ce se afla oprit pe strada Eroului din Chiajna, din maşina Poştei a dispărut un sac cu 278.000 lei şi care ar fi fost sustras de însoţitorul acestuia, angajat la aceeaşi instituţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici