Bărbatul care a tăiat cu un cuţit brăţara electronică de supraveghere a fost arestat

Bucureşteanul care a distrus brăţara electronică de supraveghere a fost prins de poliţişti şi reţinut, iar instanţa a dispus joi arestarea lui preventivă.

1222 afișări
Imaginea articolului Bărbatul care a tăiat cu un cuţit brăţara electronică de supraveghere a fost arestat

Bărbatul care a tăiat cu un cuţit brăţara electronică de supraveghere a fost arestat

Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, l-au reţinut pe bărbatul cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de încălcarea Ordinului de Protecţie Provizoriu şi distrugere.

Oamenii legii au fost sesizaţi joi dimineaţa, la ora 03.30, prin apel 112, că la o adresă din Sectorul 5 al Capitalei, s-a semnalat o alertă privind distrugerea unei brăţări de monitorizare, de către un bărbat.

La faţa locului, poliţiştii au stabilit că bărbatul, căruia i-a fost montată brăţara de monitorizare la începutul acestei luni, de către poliţişti din cadrul Secţiei 17, ar fi folosit un obiect de tăiere pentru a tăia dispozitivul de localizare, reuşind să îl îndepărteze de pe glezna piciorului.

„S-a relaţionat cu unitatea de Parchet, faţă de bărbat fiind dispusă, măsura reţinerii. Ulterior, instanţa a dispus faţă de acesta măsura arestării preventive, pentru 30 de zile, pentru încălcarea Ordinului de Protecţie Provizoriu şi distrugere. Cercetările sunt continuate de către Sectia 19 Politie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5”, spun reprezentanţii Poliţiei.

Primul bărbat monitorizat cu brăţară electronică în Bucureşti a încercat să taie brăţara. A fost reţinut şi este cercetat pentru încălcarea ordinului de protecţie provizoriu şi distrugere. Practic, bărbatul, căruia i-a fost montată brăţara de monitorizare la începutul acestei luni, ar fi folosit un cuţit pentru a tăia dispozitivul de localizare, însă nu a reuşit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici