Bărbatul care a tras cu arma în scandalul de la Giurgiu, cercetat pentru vătămare corporală - VIDEO

Bărbatul care a tras cu un pistol cu bile de cauciuc, sâmbătă seară, în timpul unui scandal cu o familie din satul Stâlpu din judeţul Giurgiu este cercetat în stare de libertate pentru vătămare corporală, distrugere şi folosirea fără drept a armei.

109 afișări
Imaginea articolului Bărbatul care a tras cu arma în scandalul de la Giurgiu, cercetat pentru vătămare corporală - VIDEO

Bărbatul care a tras cu arma în scandalul de la Giurgiu, cercetat pentru vătămare corporală (Imagine din arhivă; Cristi Movilă/Mediafax Foto)

Poliţiştii din comuna Iepureşti au audiat, alături de bărbatul care a tras cu arma, alte şapte persoane implicate în conflict.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Giurgiu, agentul şef principal Constantin Vasilache, bărbatul, Mihail Vidra, care este cercetat pentru vătămare corporală, distrugere şi folosirea fără drept a armei, deţinea legal arma neletală pe care a folosit-o în altercaţie.

Poliţiştii au ridicat de la faţa locului două pistoale cu bile de cauciuc - unul cu care s-a tras, iar celălalt aparţinând celei de-a doua familii implicate în incident, pentru ambele existând autorizaţie.

Conform sursei citate, efective ale Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Giurgiu şi ale Detaşamentului de Intervenţie Rapidă din cadrul Poliţiei Judeţene Giurgiu au rămas la locul incidentului, în satul Stâlpu, pentru a preveni reizbucnirea scandalului.

În urma scandalului, două persoane, o femeie şi un bărbat, au ajuns la Spitalul Judeţean Giurgiu. Bărbatul, Marian Olteanu, în vârstă de 52 de ani, cel asupra căruia s-a tras cu arma, a rămas internat, starea sa de sănătate fiind stabilă, în timp ce femeia nu a avut nevoie de spitalizare.

Video Stirileprotv

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici