Giurgiu: Doi răniţi într-un conflict în care au fost trase focuri de armă

Două persoane au fost rănite, sâmbătă după-amiază, în urma unui conflict între membrii a două familii din satul Stâlpu, comuna Iepureşti din judeţul Giurgiu, în timpul scandalului fiind trase mai multe focuri de armă.

29 afișări
Imaginea articolului Giurgiu: Doi răniţi într-un conflict în care au fost trase focuri de armă

Giurgiu: Doi răniţi într-un conflict în care au fost trase focuri de armă (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Giurgiu, agent şef Constanin Vasilache, scandalul a izbucnit în trafic. Membrii celor două familii, între care există un conflict mai vechi, s-au şicanat în trafic, după care maşinile în care se aflau, un autoturism Dacia şi o dubiţă de transport persoane, s-au ciocnit, apoi au ajuns în şanţ.

La un moment dat, una dintre persoane, un bărbat în vârstă de 32 de ani, a tras câteva focuri de armă cu un pistol cu bile de cauciuc.

La faţa locului au ajuns poliţişti şi jandarmi, care au reuşit să aplaneze conflictul, în urma căruia au fost rănite două persoane.

Cele două persoane, care au suferit răni la picioare, au fost duse la un spital din Giurgiu.

Nouă persoane sunt audiate de poliţişti

Nouă persoane implicate în conflict au fost audiate de către poliţişti, sâmbătă seară, în acest caz urmând să fie întocmit dosar penal pentru vătămare corporală.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Giurgiu, cele nouă persoane, între care şi bărbatul în vârstă de 32 de ani care a tras cu pistolul cu bile de cauciuc, au fost audiate la postul de poliţie din comuna Iepureşti.

Primele cercetări ale anchetatorilor arată că scandalul între cele două familii a izbucnit de mai mult timp, după ce bărbatul care a tras acum mai multe focuri de armă cu pistolul a divorţat de o fată din cealaltă familie.

Ambele familii se acuză reciproc pentru declanşarea conflictului de sâmbătă, una susţinând că a fost atacată, iar cealaltă că bărbatul a tras cu arma pentru a se apăra.

Luneta dubiţei care aparţine familiei ce susţine că a fost atacată a fost spartă după ce s-a tras asupra ei. De asemenea, atât dubiţa, cât şi maşina celeilalte familii, un autoturism Dacia, au suferit avarii după ce s-au acroşat din lateral.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici