Bărbatul care şi-a împuşcat patronul, arestat pentru tentativă de omor

Judecătoria Sectorului 2 a emis, miercuri, mandat de arestare pentru 29 de zile pe numele lui Bombi Niţă, acuzat de tentativă de omor după ce, în urmă cu o zi, l-a împuşcat pe patronul unei firme la care acesta a lucrat.

86 afișări
Imaginea articolului Bărbatul care şi-a împuşcat patronul, arestat pentru tentativă de omor

Bărbatul care l-a împuşcat pe patronul său, arestat pentru tentativă de omor (Imagine: www.protv.ro)

Patronul unei firme a fost împuşcat, marţi la prânz, de un angajat care a venit la locuinţa acestuia de pe strada Făinari din sectorul 2 al Capitalei, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bucureşti, comisarul Christian Ciocan.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, agresorul, un bărbat de 39 de ani, din localitatea Plătăreşti, judeţul Călăraşi, lucrase la unul dintre saloanele de masaj ale victimei.

Bombi Niţă s-a dus, marţi, la locuinţa patronului, pentru a-i cere să îi restituie o datorie de 2.000 de euro. După ce soţia patronului a deschis uşa apartamentului, agresorul a intrat în locuinţă şi a tras în direcţia acestuia cinci focuri, cu un pistol Magnum cu bile şi pulbere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici