Bărbatul dispărut în Munţii Bucegi a fost găsit mort după aproape cinci zile

Bărbatul dispărut în Munţii Bucegi de zeci de salvamontişti din Buşteni, Sinaia şi Prahova a fost găsit, marţi, mort, căzut pe o vale abruptă, într-o zonă accidentată, greu accesibilă.

7502 afișări
Imaginea articolului Bărbatul dispărut în Munţii Bucegi a fost găsit mort după aproape cinci zile

Bărbatul dispărut în Munţii Bucegi, găsit mort după aproape cinci zile

Potrivit Salvamont, salvamontiştii din Sinaia au reuşit să descopere bărbatul dispărut de vineri în Munţii Bucegi.

Bărbatul era mort, căzut pe o vale abruptă la întoarcerea către Buşteni, într-o zonă foarte accidentata.

„Recuperarea este evaluată ca foarte dificilă, timpul necesar recuperării şi transportul victimei este estimat ca îndelung, astfel că a fost luată decizia ca acţiunea salvamontiştilor pentru recuperarea victimei sa fie demarata mâine dimineaţă (miercuri – n.r)”, au transmis reprezentanţii Salvamont România.

Peste 20 de salvamontişti din Buşteni, Sinaia şi Prahova, dar şi un echipaj cu avion, au cercetat încă de vineri potecile din Abruptul Prahovean şi o parte a Platoului Bucegi, în speranţa că vor da de urma celui dispărut.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici