Bărbatul suspectat că şi-a omorât iubita în faţa unui bloc din Cluj-Napoca, prins la Suceava

Bărbatul suspectat că şi-a omorât iubita, în noaptea de duminică spre luni, în faţa unui bloc din Cluj-Napoca a fost prins de poliţişti la Suceava.

296 afișări
Imaginea articolului Bărbatul suspectat că şi-a omorât iubita în faţa unui bloc din Cluj-Napoca, prins la Suceava

Bărbatul suspectat că şi-a omorât iubita în faţa unui bloc din Cluj-Napoca, prins la Suceava

Surse din rândul anchetatorilor susţin că bărbatul suspectat că şi-a înjunghiat mortal iubita în noaptea de duminică spre luni a fost prins luni în Suceava, acolo unde acesta locuieşte.

Cel mai probabil, bărbatul de 25 de ani va fi dus la Cluj, unde va fi audiat.

Acesta este suspectat că a ucis o tânără asistentă de 30 de ani. Fata a ajuns la Cluj de la Suceava cu autocarul în noaptea de duminică spre luni, dar în apropierea blocului a fost aşteptată de iubitul ei, care după o scenă de gelozie a înjunghiat-o.

Bărbatul ar fi venit tot din Suceava, cu maşina personală, iar după ce şi-ar fi omorât iubita a fugit. El a fost dat în urmărire naţională.

Fata, de loc din judeţul Suceava, lucra ca asistentă în Cluj la o clinică privată, iar luni trebuia să meargă la muncă.

Iubitul ei este tot din Suceava, dar, potrivit unor surse judiciare are origini arabe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici