Băsescu: Mama face bine, a fost la un control periodic iar acum s-a întors la ea acasă

Preşedintele Traian Băsescu a spus, joi, la B1 TV, că mama sa "face bine", că a fost supusă unui control periodic, nu a fost operată şi s-a întors la ea acasă, "lucru de înţeles la bătrâni", care "au tabieturile lor, obiceiurile lor".

21 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Mama face bine, a fost la un control periodic iar acum s-a întors la ea acasă

Băsescu: Mama face bine, a fost la un control periodic iar acum s-a întors la ea acasă (Imagine: Mediafax Foto/Bogdan Maran)

"Face bine. A fost, a făcut un control medical. Ce aţi văzut în presă că este operată, că...nu este adevărat. A făcut un control medical. Periodic, noi îi facem un control medical. Ca de obicei, a stat ce a stat la noi după care a vrut la ea acasă că nu... Îi e bine, stă o zi, două patru, cinci după care vrea acasă. Lucru de înţeles la bătrâni, au tabieturile lor, obiceiurile lor. O să revină pentru un alt control. Dar, ca o femeie de 82 de ani...", a spus Băsescu, întrebat despre starea de sănătate a mamei sale.

Surse oficiale declarau la 11 octombrie că mama preşedintelui Traian Băsescu a fost internată la Institutul Oncologic din Bucureşti.

Sursele citate au precizat că internarea mamei preşedintelui, Elena Băsescu, a avut loc în urmă cu câteva zile.

Întrebat de ziarişti despre recentele informaţii legate de starea de sănătate a mamei sale, Băsescu a răspuns la acea dată: "Am eu grijă de mama ea".

El a adăugat, la insistenţele ziariştilor: "Mama e acasă la mine".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici