Băsescu şi Boc au transmis condoleanţe după accidentul aviatic de la Tuzla

Preşedintele Traian Băsescu şi Emil Boc au transmis mesaje de condoleanţe după accidentul aviatic de la Tuzla, din judeţul Constanţa, soldat cu moartea a 11 militari.

81 afișări
Imaginea articolului Băsescu şi Boc au transmis condoleanţe după accidentul aviatic de la Tuzla

Nicolae Jianu, comandantul Şcolii de Aplicaţie pentru Forţele Aeriene "Aurel Vlaicu" din Boboc (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Preşedintele Traian Băsescu a transmis un mesaj de condoleanţe, şeful statului exprimându-şi solidaritatea cu familiile celor decedaţi.

"Am primit cu profundă tristeţe vestea catastrofei aviatice de pe aerodromul Tuzla în care 11 militari şi-au pierdut viaţa. În aceste momente de durere, îmi exprim solidaritatea cu familiile militarilor care şi-au pierdut viaţa în această catastrofă şi le transmit sincere condoleanţe. Dumnezeu să-i odihnească!", se arată în mesajul lui Traian Băsescu, publicat pe site-ul Preşedinţiei.

Şi premierul Emil Boc a transmis condoleanţe familiei militarilor decedaţi, afirmând că acesta este "un preţ dureros" plătit pentru misiunile de pregătire a apărării patriei.

"Am aflat cu nespus regret despre tragicul accident aviatic produs pe Aerodromul Tuzla, în care mai mulţi militari şi-au pierdut viaţa, iar alţii au fost răniţi în timp ce executau o misiune de zbor pentru antrenamente de paraşutare. Este un preţ dureros acesta pe care îl plătim pentru misiunile de pregătire a apărării patriei şi mă întristează profund că, astăzi, am pierdut bravi apărători ai României, a căror memorie o omagiez", afirmă premierul într-un mesaj transmis presei.

El arată că este alături de camarazii acestora din cadrul Şcolii de Aplicaţie pentru Forţele Aeriene din Boboc şi din cadrul Forţelor Navale în sentimentele pe care le încearcă.

"De asemenea, transmit sincere condoleanţe familiilor militarilor care şi-au pierdut viaţa şi îmi exprim susţinerea morală faţă de familiile celor răniţi, cărora le urez să se facă bine grabnic şi să revină la datorie", mai afirmă Boc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici