EXCLUSIV  Bătaie cu topoare pe pământul lui Gigi Neţoiu de la Cetate. Ciobanii i-au atacat pe paznicii domeniului

  • Retras din fotbal, unde a activat ca acţionar la Universitatea Craiova, Rocar Bucureşti şi la Dinamo Bucureşti şi a făcut puşcărie în „Dosarul Transferurilor”, omul de afaceri Gigi Neţoiu s-a retras la Cetate, unde ocupă de agricultură şi de viticultură.
  • De circa un an, cel poreclit „Comandantul” a cumpărat jumătate din suprafaţa de viţă-de-vie pe care o deţinea în localitate poetul Mircea Dinescu, circa 30 de hectare.
  • Domeniul lui Neţoiu a fost astăzi, 16 ianuarie, scena unor momente de luptă de stradă, după şicane care durează de mai mult timp.
3336 afișări
Imaginea articolului Bătaie cu topoare pe pământul lui Gigi Neţoiu de la Cetate. Ciobanii i-au atacat pe paznicii domeniului

Gigi Neţoiu

Unul dintre angajaţii lui Gigi Neţoiu a povestit pentru Mediafax incidentele grave care au avut loc astăzi pe domeniul „Comandantului”.

„Noi, angajaţii domnului Neţoiu, rămânem peste iarnă, pentru a asigura paza domeniului. Azi-noapte, mi-a intrat un ţigan din zonă cu caprele, ca să mânânce capetele de vie. Dimineaţă, s-a schimbat tura la pază. Au venit iarăşi ţiganii, au sărit câinii lor, iar oamenii de la pază au fugit cu maşina. Au fost opriţi de ţigani şi bătuţi. Au fost loviţi cu topoarele.

Unul dintre colegii mei a primit lovituri în mână, apoi s-a ascuns în maşină. Le-a fost spartă partea dreaptă a lunetei. Au lovit cu toporul în maşină. Automobilul are partea dreaptă distrusă. Dacă nu se apăra şi nu intra în maşină, colegul meu ar fi fost, probabil, omorât.

Totul s-a întâmplat astăzi (n.r. - duminică, 16 ianuarie), în jurul orei 10.30. Acum, colegii mei sunt la Poliţia Cetate, unde dau declaraţii despre ce s-a întâmplat”, ne-a declarat Luşu Sîrbu, paznic pe domeniul lui Neţoiu.

Aflat în vacanţă în Maldive, Gigi Neţoiu a fost înştiinţat despre caz şi le-a cerut oamenii săi să meargă la Poliţie, pentru a depune plângere pentru tentativă de omor.

Reacţia Poliţiei Dolj

„În cursul acestei zile, în jurul orei 12.30, poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Cetate au fost sesizaţi de un bărbat de 35 de ani, din comuna Cetate, cu privire la faptul că ar fi fost agresat de mai multe persoane.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au stabilit faptul că, bărbatul de 35 de ani a surprins o turmă de caprine într-o cultură de viţa de vie, din extravilanul comunei Cetate.

În urma unor discuţii contradictorii cu persoanele care însoţeau animalele, bărbatul ar fi fost ameninţat cu acte de violenţă şi lovit cu un obiect contondent în zona braţului drept. De asemenea, autoturismul cu care se afla acesta ar fi fost lovit, fiind spart geamul lateral dreapta spate.

Conflictul a fost aplanat de poliţiştii deplasaţi la faţa locului, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe, ameninţare şi distrugere, desfăşurându-se activităţi pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a comunicat Poliţia Dolj.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici