Bătaie într-o discotecă din Bacău. Agenţii de pază au folosit sprayuri lacrimogene pentru a potoli două grupări de interlopi - VIDEO

Un club de noapte din Bacău s-a transformat într-un ring de box, după ce mai mulţi interlopi s-au luat la bătaie cu un grup de rivali, informează Stirileprotv.ro.

1078 afișări
Imaginea articolului Bătaie într-o discotecă din Bacău. Agenţii de pază au folosit sprayuri lacrimogene pentru a potoli două grupări de interlopi - VIDEO

Bătaie într-o discotecă din Bacău. Agenţii de pază au folosit sprayuri lacrimogene pentru a potoli două grupări de interlopi

Bărbaţii au început să se lovească haotic, în haosul general, fiind loviţi şi clienţi nevinovaţi ai clubului, potriviti Stirileprotv.ro.

În imaginile filmate de o persoană aflată în club se vede cum scandalul se extinde de la un grup restrâns de tineri la două găşti mari.

Conflictul ia amploare când membrii ambelor grupuri sar in ajutorul celor implicaţi în bataie. Mai multe persoane se aleargă prin discotecă şi îşi împart cu generozitate pumni, printre ceilalţi clienţi ai localului care încearcă sa se ţină deoparte şi privesc uluiţi scenele.

Pentru a-i potoli pe bătăuşi, agenţii de pază au folosit sprayuri lacrimogene. În urma scandalului, patru dintre tineri au ajuns la spital.

În total, s-au împărţit amenzi de 4000 de lei şi 4 dosare penale pentru tulburarea liniştii publice, ultraj contra bunelor moravuri şi distrugere.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici