Bătaie lângă liceul Eugen Lovinescu din Capitală. Doi elevi au ajuns la spital după ce au fost agresaţi

Doi elevi ai Liceului Teoretic "Eugen Lovinescu" din Capitală au fost bătuţi de către alţi trei băieţi, în apropierea unităţii de învăţământ, anunţă Poliţia Capitalei, care precizează că cei doi au fost transportaţi la o unitate pediatrică pentru îngrijiri.

4253 afișări
Imaginea articolului Bătaie lângă liceul Eugen Lovinescu din Capitală. Doi elevi au ajuns la spital după ce au fost agresaţi

Bătaie lângă liceul Eugen Lovinescu din Capitală. Doi elevi au ajuns la spital după ce au fost agresaţi

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au anunţat, miercuri, că au fost sesizaţi, prin apel la numărul unic de urgenţă 112, referitor la un conflict între cinci adolescenţi. Doi dintre aceştia, elevi ai Liceului Teoretic "Eugen Lovinescu" din Bucureşti au fost agresaţi de alţi trei băieţi, cunoscuti din vedere.

"La fata locului au ajuns de urgenta echipaje de ordine si siguranta publica ale Sectiei 25 Politie si echipaj de prim ajutor. Cei doi tineri au fost condusi la spital pentru evaluare. La acest moment se efectueaza audieri in vederea stabilirii contextului in care s a produs agresiunea. Cei doi tineri au fost transportati pentru examinare la o unitate pediatrica. Se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire si alte violente si pentru identificarea tuturor persoanelor implicate", anunţă Poliţia Capitalei.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti, Marian Banu, a precizat , pentru MEDIAFAX, că incientul a avut loc în apropierea liceului Eugen Lovinescu şi că doi elevi din clasa a 11-a au fost bătuţi de doi indivizi din afară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici