Bătaie pentru un loc de parcare. Lupta s-a dus cu bâte de baseball, iar cei implicaţi au ajuns la spital

Doi bărbaţi au ajuns la spital, în urma unui conflict care a pornit de la un loc de parcare. Pe numele celor doi au fost deschise dosare penale pentru tulburarea ordinii publice şi lovire.

1650 afișări
Imaginea articolului Bătaie pentru un loc de parcare. Lupta s-a dus cu bâte de baseball, iar cei implicaţi au ajuns la spital

Bătaie pentru un loc de parcare. Lupta s-a dus cu bâte de baseball, iar cei implicaţi au ajuns la spital

Potrivit Jandarmeriei Galaţi, este vorba de doi bărbaţi de 31 şi 54 ani, care s-au luat la bătaie de la un loc de parcare.

Incidentul a avut loc în cartierul Micro 19. În urma unui apel 112, la faţa locului a fost trimis un echipaj de jandarmerie.

Unul dintre bărbaţi prezenta o rană deschisă la cap, iar un al doilea avea urme de lovituri la nivelul corpului. Ambii au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă, pentru investigaţii medicale.

„Din verificările făcute la faţa locului, jandarmii au stabilit că între cei doi a intervenit un conflict spontan pe fondul ocupării unui loc de parcare, neatribuit conform prevederilor legale. Disputa între cei doi bărbaţi s-a tranşat cu pumnii şi bâtele de baseball, îar în conflict s-au interpus şi părinţii unuia dintre bărbaţi, cel care de altfel a provocat scandalul”, au transmis jandarmii.

Pe numele bărbaţilor, jandarmii au întocmit acte de sesizare pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire şi alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Cercetările sunt continuate de poliţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici