Bătaie pornită de la un bulgăre de zăpadă, la Suceava

Două grupuri de tineri s-au bătut, duminică dimineaţă, în faţa unui club din municipiul Fălticeni, după ce un bulgăre de zăpadă aruncat de un tânăr dintr-un grup a lovit altul din celălalt grup.

422 afișări
Imaginea articolului Bătaie pornită de la un bulgăre de zăpadă, la Suceava

Bătaie pornită de la un bulgăre de zăpadă, la Suceava (Imagine: Carmen Obreja/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit cercetărilor făcute de poliţişti, un grup de patru tineri din comuna Baia a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un club din Fălticeni, în acelaşi club fiind şi cinci tineri din comuna Hârtop.

În jurul orei 3.00, tinerii din comuna Hârtop au părăsit localul, mergând pe stradă, unde au început să arunce între ei, în glumă, cu bulgări de zăpadă.

La un moment dat, din club au ieşit şi tinerii din comuna Baia, unul dintre aceştia fiind lovit cu un bulgăre, cauză care a provocat un schimb de replici, iar apoi unui dintre tinerii din Hârtop l-a lovit pe unul dintre tinerii din Baia.

Un alt tânăr din comuna Baia, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a intenţionat să intervină, mergând spre grupul de tineri din Hârtop, moment în care s-a dezechilibrat şi a căzut pe spate, lovindu-se cu capul de drum şi suferind un traumatism cranio-cerebral ce a impus transportarea lui la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Suceava.

În urma audierilor, acesta a recunoscut că s-a dezechilibrat şi a spus că nu doreşte să depună plângere, dar un alt tânăr lovit a formulat plângere.

Sursa citată menţionează că poliţiştii din Fălticeni i-au identificat pe toţi cei implicaţi în altercaţie, fiind sancţionaţi contravenţional.

Totodată, poliţiştii fac cercetări în acest caz şi pentru infracţiunea de loviri sau alte violenţe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici