Bebeluşi evacuaţi în urma unui incendiu la Spitalul Judeţean Satu Mare - VIDEO

Un incendiu a izbucnit, miercuri seară, la magazia de materiale sanitare a secţiei de nou-născuţi aflată la etajul al doilea al Spitalului Judeţean Satu Mare, cei 28 de bebeluşi fiind evacuaţi împreună cu mamele lor şi mutaţi la ginecologie, fără a exista victime în urma incidentului.

217 afișări
Imaginea articolului Bebeluşi evacuaţi în urma unui incendiu la Spitalul Judeţean Satu Mare - VIDEO

Bebeluşi evacuaţi în urma unui incendiu la Spitalul Judeţean Satu Mare (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Incendiul a izbucnit în jurul orei 22.00, iar toate saloanele secţiei şi blocul operator au fost evacuate, cei 28 de bebeluşi şi cele 37 de mame care erau internate aici fiind mutaţi în siguranţă la secţia de ginecologie de la etajul al treilea.

Pompierii au sosit la faţa locului cu cinci autospeciale, reuşind să lichideze incendiul într-o jumătate de oră.

De asemenea, la spital au sosit şi impresionate forţe de ordine, poliţişti şi jandarmi.

În timp ce pompierii încercau să stingă focul, în blocul operator de la ginecologie o sătmăreancă aducea pe lume un copil.

Managerul Spitalul Judeţean Satu Mare, Paula Mare, a declarat că nu a existat nicio victimă, nefiind nici cazuri de intoxicări cu fum. Aceasta a precizat că incendiul nu a fost unul violent şi că panica a fost creată mai mult de fum.

Totodată, şeful Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Someş Satu Mare, colonelul Iulian Burz, a declarat că incendiul a fost cauzat cel mai probabil de un scurtcircuit, însă urmează să fie stabilită cauza exactă a a izbucnirii focului.

Video Stirileprotv.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici