Bijuterii de 5,5 milioane euro, găsite în urma unor percheziţii la firme din Capitală şi Constanţa - VIDEO

Poliţiştii antifraudă au găsit, vineri dimineaţă, bijuterii din aur cu diamante şi ceasuri elveţiene în valoare totală de aproximativ 5,5 milioane de euro, în urma a opt percheziţii la sediile unor firme din Bucureşti şi Constanţa, reprezentanţii acestora fiind duşi la audieri.

44 afișări
Imaginea articolului Bijuterii de 5,5 milioane euro, găsite în urma unor percheziţii la firme din Capitală şi Constanţa - VIDEO

Bijuterii de 5,5 milioane euro, găsite în urma unor percheziţii la firme din Capitală şi Constanţa

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat, vineri dimineaţă, pentru MEDIAFAX, că unele din ceasurile găsite de anchetatori valorează câte 200.000 de euro. Totodată, bijuteriile din aur cu diamante, de asemenea foarte scumpe, provin din Italia.

Poliţiştii au confiscat accesoriile în urma a opt percheziţii în Bucureşti şi două în Constanţa.

Reprezentanţii firmelor care le ofereau spre vânzare aveau, însă, doar o parte din documentele justificative privind provenienţa acestora şi legalitatea afacerii, astfel că mai multe persoane au fost duse la audieri, fiind suspectate de spălare de bani, evaziune fiscală, complicitate la evaziune fiscală şi înşelăciune.

Cercetările sunt continuate de Serviciul de Investigare a Fraudelor (SIF) din Poliţia Capitalei, coordonat de Parchetul Tribunalului Bucureşti.

Video stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici