Bilanţ cutremurător în Italia: 627 de morţi într-o singură zi

  • Vineri, 627 de persoane au murit în Italia din cauza COVID-19
  • Bilanţul total al epidemiei de coronavirus a ajuns în această ţară la 4.032 de morţi
  • Italia este ţara cu cele mai multe decese cauzate de coronavirus
15479 afișări
Imaginea articolului Bilanţ cutremurător în Italia: 627 de morţi într-o singură zi

Bilanţ cutremurător în Italia: 627 de morţi într-o singură zi

Vineri, 627 de persoane au murit în Italia din cauza COVID-19, cel mai mare număr de decese înregistrate într-o singură zi.

Bilanţul epidemiei de coronavirus a ajuns în această ţară la 4.032 de morţi, iar numărul total al persoanelor infectate până acum este de 47.021, au anunţat vineri seară autorităţile italiene.

Până acum, s-a vindecat 5.129 de persoane, 689 în ultimele 24 de ore.

Cea mai afectată regiune din Italia este Lombardia, unde se înregistrează 22.264 de cazuri de infectare şi 2.549 de decese. Pe locul al doilea este regiunea Emilia Romagna, cu 5.968 de cazuri şi 640 de decese.

La nivel global, Italia este ţara care a înregistrat cele mai multe decese cauzate de coronavirus. În clasamentul mondial, ţara este urmată de China şi de Iran. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
italia,
bilant

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici