Biletele pentru partida din optimile Euro, care se joacă pe Arena Naţională la Bucureşti, disponibile online

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a anunţat că de miercuri sunt disponibile online biletele pentru meciul din optimile Euro 2020, care se va desfăşura în 28 iunie, pe Arena Naţională.

1260 afișări
Imaginea articolului Biletele pentru partida din optimile Euro, care se joacă pe Arena Naţională la Bucureşti, disponibile online

Biletele pentru partida din optimile Euro, care se joacă la Bucureşti, disponibile online

Potrivit FRF, partida din optimile de finală ale EURO 2020 de pe Arena Naţională din 28 iunie se va disputa, conform HG nr. 636 din 9 iunie 2021, cu fani în tribune ocupând până la jumătate din capacitatea stadionului.

„Începând din 22 iunie, pe platforma de ticketing UEFA sunt disponibile bilete la partida de la Bucureşti. Conform aceleiaşi Hotărâri de Guvern, spectatorii care achiziţionează bilete după această dată trebuie să fie vaccinaţi împotriva SARS-CoV-2 (să fi trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare) sau să fie vaccinaţi şi să prezinte un test negativ în cazul în care schema completă de vaccinare nu este completă”, a transmis FRF.

După logarea pe platforma de ticketing şi selectarea partidei de la Bucureşti, utilizatorii trebuie să completeze codul de acces „VACCINATED” pentru a continua procesul de achiziţionare a biletelor.

Conform FRF, cele două echipe care se vor întâlni în meciul de la Bucureşti vor fi decise în urma ultimelor partide din faza grupelor, programate miercuri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
bilete,
optimi,
euro 2020

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici