Bistriţa-Năsăud: Şoferul implicat în accidentul feroviar era băut şi nu are permis de conducere

Şoferul implicat în accidentul feroviar produs miercuri seara în judeţul Bistriţa-Năsăud era băut şi nu are permis de conducere. Bărbatul a fost rănit şi a ajuns la spital.

203 afișări
Imaginea articolului Bistriţa-Năsăud: Şoferul implicat în accidentul feroviar era băut şi nu are permis de conducere

Bistriţa-Năsăud: Şoferul implicat în accidentul feroviar era băut şi nu are permis de conducere

Potrivit poliţiştilor, mai multe echipaje din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Năsăud, Compartimentului Rutier Năsăud şi Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Salva au intervenit pentru efectuarea de verificări, ca urmare a unui accident de tren, produs între Salva şi Coşbuc.

„Din primele date, între staţiile C.F. Salva-Coşbuc, pe Secţia de Cale Ferată 409, la km 5+200 m, Trenul Regio 4116 care circula pe relaţia Sighetu Marmaţiei - Beclean pe Someş ar fi acroşat şpranga cu care un utilaj tracta un microbuz. În urma impactului, utilajul s-a răsturnat, iar conducătorul acestuia, un bărbat de 42 de ani, din Salva a fost rănit”, au anunţat anchetatorii.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, din verificările efectuate a reieşit că bărbatul nu deţine permis pentru nicio categorie de vehicule. În cazul mecanicului locomotivei, rezultatul testării a fost negativ, au mai anunţat poliţiştii.

Cazul a fost preluat de poliţiştii Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Salva.

În tren se aflau aproximativ 65 de persoane. Nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, au transmis reprezentanţii ISU. Trenul a avut o întârziere de aproximativ 45 de minute.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici