BLACK FRIDAY 2013: La Cluj, sute de persoane au aşteptat la cozi deschiderea magazinelor

Unele magazine din Cluj-Napoca s-au deschis, vineri dimineaţă, la ora 6.00 sau 7.00, iar sute de persoane au aşteptat în faţa uşilor pentru a prinde ofertele, preţurile la unele produse ajungând, după reducerile de Black Friday, şi la 50 la sută din valoarea iniţială.

252 afișări
Imaginea articolului BLACK FRIDAY 2013: La Cluj, sute de persoane au aşteptat la cozi deschiderea magazinelor

BLACK FRIDAY 2013: La Cluj, sute de persoane au aşteptat la cozi deschiderea magazinelor (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Majoritatea clienţilor au vânat televizoare Smart LED, tablete şi telefoane mobile. Cel mai bine au trecut tabletele de 7 inci şi televizoarele cu diagonală de 81 de centimetri. Reducerile la produse au fost variate, iar unele au ajuns şi până la 50 la sută. În urma afluxului foarte mare de clienţi, la casă s-a stat şi peste o oră", a declarat corespondentului MEDIAFAX reprezentantul de vânzări al unuia dintre magazinele de electronice din Iulius Mall.

Cozi mari şi înghesuială au fost înregistrate, vineri dimineaţă, şi la cele două magazine de electronice şi electrocasnice din Polus Center, unde, de asemenea, au fost oferite reduceri importante la produse.

"Noi avem un Black Friday prelungit, am început la 7.00 şi ţinem deschis până pleacă ultimul client, la noapte. Avem reduceri între 100 şi 1.200 de lei la diverse produse, de la televizoare LED până la telefoane mobile. A fost îmbulzeală, cozi. Magazinul era plin şi la patru ore de la deschidere", a precizat reprezentantul unui alt magazin.

Pe lângă electronice, clujenii au cumpărat în număr mare şi frigidere, dar şi electrocasnice mici, precum aspiratoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici