Bloc în flăcări în Timişoara, zeci de oameni evacuaţi şi o persoană intoxicată cu fum - GALERIE FOTO

31 de persoane, printre care trei copii, au fost evacuate dintr-un bloc de locuinţe din Timişoara, joi, în urma unui incendiu izbucnit pe holul clădirii de la o ţigară aprinsă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

738 afișări
Imaginea articolului Bloc în flăcări în Timişoara, zeci de oameni evacuaţi şi o persoană intoxicată cu fum - GALERIE FOTO

Bloc în flăcări în Timişoara, zeci de oameni evacuaţi şi o persoană intoxicată cu fum - GALERIE FOTO

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Banat" al judeţului Timiş, s-a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD şi 14 ofiţeri pentru lichidarea incendiului izbucnit pe holul unui bloc de locuinţe din Timişoara.

28 de adulţi şi trei copii au fost evacuaţi. Pentru că a rezultat foarte mult fum în urma incendiului, o persoană a suferit o intoxicaţie uşoară, dar a refuzat să fie transportată la spital.

Reprezentanţii ISU Banat spun că incendiul ar fi izbucnit, cel mai probabil, de la o ţigară aprinsă pe hol, în zonă fiind descoperite mai multe resturi de ţigări.

"Reamintim faptul că fumatul în spaţiile publice neamenajate în acest scop este interzis, fiind sancţionat de legislaţia în vigoare, iar în urma incendiilor de acest fel pot rezulta pagube materiale importante şi chiar pierderi de vieţi omeneşti", transmite ISU Banat.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici