Blue Air lansează în această vară 11 noi rute de pe Aeroportul Iaşi

Compania Blue Air a anunţat că va deschide o nouă bază la Iaşi, care va dispune de două aeronave, şi va lansa din această vară 11 noi rute.

330 afișări
Imaginea articolului Blue Air lansează în această vară 11 noi rute de pe Aeroportul Iaşi

Blue Air lansează în această vară 11 noi rute de pe Aeroportul Iaşi

Potrivit unui comunicat al Aeroportului din Iaşi, compania aeriană a anunţat deschiderea celei de-a patra baze din România, la Iaşi, cu două aeronave noi şi introducerea a 11 noi rute ce leagă România de Europa.

Noile rute, valabile din vara 2022, vor lega aeroportul din Iaşi de Bruxelles (Zaventem), Barcelona, Paris (Charles de Gaulle), Dublin, Londra (Luton), Dusseldorf, Munchen, Roma, Heraklion, Mykonos şi Zakynthos.

„Suntem încântaţi să anunţăm deschiderea noii noastre baze din Iaşi, care va oferi o conectivitate sporită prin cele două aeronave poziţionate la Iaşi, 46 de zboruri săptămânale şi 11 rute noi, legând IAŞIul cu destinaţii cheie, precum Londra, Paris, Dublin, Barcelona, Dusseldorf, Bruxelles pe tot parcursul anului. Blue Air se angajează să-şi consolideze în continuare poziţia în Iaşi prin extinderea reţelei sale la 25 de destinaţii şi prin pozitionarea a patru aeronave Boeing 737-MAX-8 în Vara 2023”, a declarat Krassimir Tanev, directorul comercial al Blue Air.

„Odată cu lansarea noilor destinaţii Blue Air şi conectarea regiunii cu hub-uri aeriene şi centre importante în toată Europa şi nu numai, avem certitudinea că ne vom menţine pe un trend ascendent în ceea ce priveşte mobilitatea pe Aeroportul Iaşi. Am încheiat luna martie cu un număr de 120.000 de călători, o cifră mai mare chiar decât cea înregistrată înainte de pandemie, în primul trimestru al acestui an am înregistrat 220.000 de călători, iar cu aportul Blue Air vom putea depăşi 1 milion de pasageri până la finalul anului 2022. Creşterea bazei Blue Air în 2023 se va realiza concomitent cu extinderea infrastructurii aeroportuare, când vom beneficia de capacitate dublă de operare prin noul Terminal T4 şi vom deveni mai atractivi pentru companii şi călători”, a spus Romeo Vatră, directorul general al Aeroportului Iaşi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici