Botoşani: şase persoane rănite, între care un copil şi o femeie gravidă, într-un accident

Şase persoane, între care un copil de un an şi şapte luni şi o femeie însărcinată, au fost rănite, joi, în urma unui accident între două maşini, pe raza localităţii Vârfu Câmpului, din judeţul Botoşani.

65 afișări
Imaginea articolului Botoşani: şase persoane rănite, între care un copil şi o femeie gravidă, într-un accident

Potrivit ISU Botoşani, şase persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier ce s-a produs pe raza localităţii Vârfu Câmpului.

Au fost implicate două autoturisme.

Paramedicii SMURD şi SAJ au găsit la locul producerii accidentului şase persoane rănite: patru femei, din care una însărcinată, un bărbat şi un băieţel de un an şi şapte luni.

Toate victimele erau ieşite din maşini.

Acestea au fost preluate de echipajele medicale şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani pentru îngrijiri medicale.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici