Brăila: Copil de un an şi 5 luni, mort după ce a fost lovit cu maşina de un poliţist

Un copil de un an şi cinci luni a fost lovit joi de o maşină condusă de un poliţist pe o stradă din Brăila. Manevrele de resuscitare făcute de echipajele medicale nu au avut succes, fiind declarat decesul copilului.

874 afișări
Imaginea articolului Brăila: Copil de un an şi 5 luni, mort după ce a fost lovit cu maşina de un poliţist

Brăila: Copil de un an şi 5 luni, mort după ce a fost lovit cu maşina de un poliţist

Poliţiştii au fost sesizaţi joi cu privire la faptul că pe strada Călugăreni din Brăila ar fi avut loc un eveniment rutier.

Din primele date de la faţa locului rezultă că doi poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, care se aflau pe strada Călugăreni în interes de serviciu, la plecarea de pe loc ar fi accidentat un copil în vârstă de 1 an şi 5 luni.

Manevrele de resuscitare făcute nu au dat rezultate, decesul copilului fiind constatat de echipajul de pe ambulanţă.

Poliţistul aflat la volan a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, transmite IPJ Brăila.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici