Braşov: Cinci persoane la spital, în urma unui accident petrecut pe DN 13 din cauza unei depăşiri

Cinci persoane au ajuns la spital, în urma unui accident petrecut, joi, în jurul orei 17.00, pe DN13, pe Calea Feldiaorei, din judeţul Braşov, după ce un şofer a intrat într-o depăşire neregulamentară şi s-a ciocnit cu un autoturism care venea din sens opus.

200 afișări
Imaginea articolului Braşov: Cinci persoane la spital, în urma unui accident petrecut pe DN 13 din cauza unei depăşiri

Braşov: Cinci persoane la spital, în urma unui accident petrecut pe DN 13 din cauza unei depăşiri (Imagine: Octav Ganea/Publimedia)

Şoferul vinovat de producerea accidentului circula dinspre Braşov spre Rupea, iar la kilometrul 7 a intrat într-o depăşire şi nu a mai reuşit să ajungă înapoi pe banda sa de mers. Maşina s-a ciocnit frontal cu un autoturism care circula regulamentar şi în care se aflau patru tinere, potrivit inspectorului principal Cosmin Giosanu, purtător de cuvânt al Poliţiei Rutiere Braşov, transmite corespodnetul MEDAIFAX.

În urma impactului, atât şoferul vinovat, cât şi cele patru fete din celălalt autoturism au fost răniţi şi transportaţi la Spitalul Judeţean Braşov cu mai multe ambulanţe şi echipaje SMURD.

"Toţi cei cinci răniţi au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri, dar nu le-a fost pusă viaţa în pericol. Toate victimele erau conştiente", a spus reprezentantul Poliţiei Rutiere Braşov, pentru corespondentul MEDIAFAX.

Circulaţia în zonă a fost blocată aproximativo jumătate de oră, până la finalizarea cercetărilor la faţa locului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici