Braşov: Tânăr bănuit că şi-a omorât părinţii

  • Un tânăr de 24 de ani a ajuns în custodia poliţiştilor, după ce aceasta ar fi sesizat, miercuri, IPJ Braşov că şi-a agresat părinţii.
  • Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat că cele două victime sunt decedate.
511 afișări
Imaginea articolului Braşov: Tânăr bănuit că şi-a omorât părinţii

Braşov: Tânăr bănuit că şi-a omorât părinţii

Dispeceratul IPJ Braşov a fost sesizat, miercuri dimineaţă, prin apel la 112, de un tânăr de 24 de ani, din municipiul Săcele, care semnala faptul că şi-ar fi agresat ambii părinţi.

La faţa locului s-a s-a deplasat, de urgenţă, un prim echipaj de poliţie, care a constatat că aspectele de violenţă sesizate se confirmă. Echipajul a identificat şi imobilizat persoana bănuită şi a stabilit, de asemenea, că cele două victime nu prezintă semne vitale.

S-a constituit o echipă cemplexă de cercetare, formată din procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Braşov, ai Serviciului Criminalistic şi poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Săcele care fac activităţi specifice de cercetare la faţa locului.

IPJ Braşov precizează că persoana prezumată ca fiind autorul se află în custodia Poliţiei Braşov.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici