Braşov: Trei răniţi într-un accident în care a fost implicat un autobuz al regiei locale de transport

Trei persoane au fost rănite, marţi, după ce un autoturism ajuns pe contrasens s-a ciocnit cu un autobuz al regiei de transport în comun din Braşov, iar în urma impactului autobuzul a ajuns pe trotuar, a lovit un stâlp de electricitate şi s-a oprit în zidul unei case.

186 afișări
Imaginea articolului Braşov: Trei răniţi într-un accident în care a fost implicat un autobuz al regiei locale de transport

Braşov: Trei răniţi într-un accident în care a fost implicat un autobuz al regiei locale de transport (Imagine: Mediafax Foto)

Accidentul s-a produs marţi dimineaţă, în jurul orei 10.00, pe strada Alexandru Ioan Cuza din Braşov, în apropierea Spitalului Mârzescu, transmite corespondentul MEDIAFAX

Primele verificări ale poliţiştilor arată că şoferul unui autoturism care circula pe strada Alexandru Ioan Cuza a pierdut controlul volanului, iar maşina a ajuns pe contrasens, unde s-a ciocnit frontal cu un autobuz. Şoferul autobuzului a încercat să evite impactul, iar autovehiculul a ajuns pe trotuar, unde a lovit un stâlp de electricitate şi s-a oprit în zidul unei case.

”Şoferul autoturismului, un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Braşov, care conducea dinspre cartierul Bartolomeu spre Iuliu Maniu, s-a angajat într-o depăşire neregulamentară, iar maşina a lovit un autobuz care circula regulamentar din sens opus”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Braşov, Cosmin Giosanu.

În urma impactului, două persoane aflate în autoturism, respectiv şoferul şi pasagerul din dreapta, dar şi o femeie de 36 de ani din autobuz au fost rănite şi trsnsportate la Spitalul Judeţean Braşov.

”Cei trei răniţi, doi bărbaţi de 57 şi 25 de ani, din autoturism, şi o femeie de 36 de ani, pasageră în autobuz, au fost transportaţi la spital cu două echipaje SMURD şi o ambulanţă“, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, Ciprian Sfreja.

Autobuzul implicat în accident aparţine regiei locale de transport în comun Braşov, circula pe linia 22 şi a fost grav avariat în urma impactului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici