Braşov: Un autobuz de transport persoane s-a răsturnat într-o râpă

Un autobuz al Regiei Publice de Transport Braşov care circula pe ruta Braşov-Poiana Braşov şi în care se aflau patru călători s-a răsturnat, joi după-amiază, într-o râpă, pe Calea Poienii, în urma accidentului o persoană fiind rănită.

60 afișări
Imaginea articolului Braşov: Un autobuz de transport persoane s-a răsturnat într-o râpă

Braşov: Un autobuz de transport persoane s-a răsturnat într-o râpă

Şoferul autobuzului, Vasile Băbuş, a spus că circula cu viteză foarte mică, iar la un moment dat din sens opus a văzut că vine o maşină de teren, care tocmai fusese depăşită de un autoturism, astfel că a încercat să evite impactul, trăgând de volan. În urma manevrei, autobuzul s-a răsturnat într-o râpă.

Oamenii au reuşit să iasă singuri din autobuz, prin parbrizul care s-a spart, iar unul dintre pasageri a fost rănit, fiind transportat la Spitalul Judeţean Braşov.

La locul accidentului au intervenit trei echipaje SMURD.

În prezent, la faţa locului este aşteptată o macara care să ridice autobuzul din prăpastie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici