Braşovean prins în timp ce ridica un pachet din Spania. Ce conţinea coletul

Un braşovean de 38 de ani a fost prins în timp ce ridica un pachet din Spania, care conţinea 4 kg de cannabis.

5530 afișări
Imaginea articolului Braşovean prins în timp ce ridica un pachet din Spania. Ce conţinea coletul

Braşovean prins în timp ce ridica un pachet din Spania. Ce conţinea coletul

Procurorii DIICOT Braşov şi poliţiştii au prins în flagrant un bărbat în vârstă de 38 ani din Braşov imediat după ce acesta a ridicat un colet expediat din Spania, prin intermediul unei firme de curierat.

În pachet erau aproximativ 4 kilograme de cannabis.

Imediat au fost făcute 6 percheziţii domiciliare, în urma cărora au fost ridicate alte aproximativ 400 grame de cannabis, un aparat de vidat, pungi specializate utilizate în aparatul de vidat, precum şi 5.750 de lei.

Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul I.P.J. Braşov – Serviciul Rutier şi Serviciul Criminalistic, alături de luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Braşov. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici