Bucureştenii din Sectorul 3 rămân fără apă caldă şi căldură. Cât durează lucrările

RADET anunţă, luni, că bucureştenii care locuiesc în zona cuprinsă între Bulevardul Energeticienilor, strada Fizicienilor, Calea Vitan şi Şoseaua Mihai Bravu, din Sectorul 3 al Capitalei, alimentată de Magistrala II Sud, rămân, timp de trei zile fără apă caldă şi căldură.

13275 afișări
Imaginea articolului Bucureştenii din Sectorul 3 rămân fără apă caldă şi căldură. Cât durează lucrările

Bucureştenii din Sectorul 3, alimentaţi de Magistrala II Sud, rămân 3 zile fără apă caldă şi căldură

Potrivit unui comunicat transmis de RADET, luni seara, în urma finalizării lucrărilor de modernizare a tronsoanelor din conducta de termoficare 2 Dn 1000 - Magistrala II SUD, ce alimentează zona cuprinsă între Bulevardul Energeticienilor, strada Fizicienilor, Calea Vitan şi Şoseaua Mihai Bravu din Sectorul 3 al Capitalei este necesară oprirea apei calde şi a căldurii pentru 72 ore.

„Oprirea este impusă de necesitatea reîntregirii tronsonului de conductă, a umplerii instalaţiei, a efectuării manevrelor în sistem pentru punerea în funcţiune a întregii magistrale şi pentru începerea furnizării agentului termic pe noile conducte. Lucrările de înlocuire a tronsoanelor de ţeavă cu conductă preizolată au fost executate de Compania Municipală Energetica Bucureşti şi au avut în vedere o zonă deficitară în care cetăţenii au resimţit disconfort în sezonul anterior de încălzire”, arată RADET într-un comunicat de presă.

Sursa citată mai arată că lucrările fac parte din cea mai amplă campanie de reparaţii, modernizări şi înlocuiri de subansamble tehnice, anunţată încă de la sfârşitul sezonului anterior de încălzire, fiind prima acţiune de acest gen după o perioadă foarte lungă de timp.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici