Bucureştiul, divizat pe luminiţele de Crăciun. Sectorul 5 va avea iluminat festiv. Piedone nu vrea să le fure copiilor Crăciunul

Primarul Sectorului 5 al Capitalei a anunţat că nu renunţa la iluminatul festiv în perioada sărbătorilor de iarnă. Edilul şef a precizat că vor fi folosite vechile echipamente şi nu vor fi făcute alte achiziţii. În Sectorul 6, însă, primarul le propune bucureştenilor să amâne această investiţie.

1117 afișări
Imaginea articolului Bucureştiul, divizat pe luminiţele de Crăciun. Sectorul 5 va avea iluminat festiv. Piedone nu vrea să le fure copiilor Crăciunul

Bucureştiul, divizat pe luminiţele de Crăciun. Sectorul 5 va avea iluminat festiv. Piedone nu vrea să le fure copiilor Crăciunul

Primarul Sectorului 5 al Capitalei, Cristian-Victor Piedone Popescu, a anunţat că nu renunţa la iluminatul festiv în perioada sărbătorilor de iarnă. Edilul şef a precizat că vor fi folosite vechile echipamente şi nu vor fi făcute alte achiziţii. De asemenea, Piedone a explicat de ce nu renunţă: nu vrea să le fure copiilor Crăciunul.

„Nu-i putem priva de magia sărbătorilor pe locuitorii din Sectorul 5. Nu putem să le furăm copiilor Crăciunul. Vă pot spune că vom folosi luminiţele şi ornamentele pe care le avem deja pe stoc, iar montarea acestora se va realiza în regie proprie. Nu vom face nicio achiziţie nouă anul acesta, ne vom descurca cu ce avem. Este importantă atmosfera de sărbătoare, având în vedere că oamenii oricum trec printr-o perioadă grea din cauza pandemiei de COVID-19. Vom folosi ornamentele şi luminiţele atât în centru, dar şi pe străduţele din cartiere. Vrem ca atmosfera de Crăciun să se simtă în tot Sectorul 5.”, a declarat primarul Sectorului 5, Cristian-Victor Piedone Popescu.

În Sectorul 6, însă, primarul Ciprian Ciucu le propune bucureştenilor să amâne această investiţie. Primăria Sectorului 6 are un contract cadru prin care ar trebui să cheltuiască 500.000 de euro pe iluminatul de Crăciun, însă noul primar spune că i se pare de prost gust şi că banii ar putea fi folosiţi pentru realizarea unei grădiniţe.

Ciucu a mai promis că anul viitor va schimba lucrurile astfel încât bucureştenii să aibă iluminat festiv de calitate la un preţ corect.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici