Bucureştiul va avea administrator public. Funcţia va fi ocupată prin concurs

Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) a decis în şedinţa de marţi să fie înfiinţată funcţia de administrator public. Postul va fi ocupat prin concurs, atribuţiile fiind de coordonare a instituţiilor şi serviciilor de interes local.

295 afișări
Imaginea articolului Bucureştiul va avea administrator public. Funcţia va fi ocupată prin concurs

Bucureştiul va avea administrator public. Funcţia va fi ocupată prin concurs (Imagine: Andreea Alexandru/ Mediafax Foto)

Proiectul a fost aprobat a consilierii generali cu cu 37 de voturi "pentru”.

Funcţia va fi ocupată prin concurs, acesta constând în depunerea dosarului, selectare în funcţie de acesta, proba scrisă şi un interviu. Pentru fiecare din ultimele două probe, candidatul trebuie să obţină minimum 70 de puncte pentru a fi admis.

Administratorul public ar urma să coordoneze aparatul de specialitate al primarului general, serviciile, instituţiile publice de interes local şi societăţile comerciale înfiinţate de Consiliul General.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici