Bugetul Ministerului Muncii a fost aprobat în comisiile parlamentare

Bugetul Ministerului Muncii a fost aprobat vineri în comisii parlamentare, cu 23 de voturi pentru şi 10 împotrivă.

204 afișări
Imaginea articolului Bugetul Ministerului Muncii a fost aprobat în comisiile parlamentare

Bugetul Ministerului Muncii a fost aprobat în comisiile parlamentare

"Ministerul Muncii are cel mai mare buget dintre ministere. Sunt prinse în bugetul acestui minister toate măsurile de protecţie socială pe care noi le-am promis în campania electorală şi iată că se vede acum, la aprobarea acestui buget, că nu am minţit cu absolut nimic şi că toate aceste măsuri vor fi finanţate anul acesta", a declarat ministrul Muncii, Lia Vasilescu.

Ministrul a vorbit şi despre măsurile cuprinse în bugetul pentru anul 2017.

"Vorbim despre o creştere medie a pensiei de peste 20 la sută în acest an. Vorbim de salariul minim, care creşte la 1450 de lei şi, desigur, acum lucrăm în regim de forţă după aprobarea bugetului, la legea salarizării unitare, pentru că trebuie să facem toate corecturile necesare şi acolo astfel încât, la rectificarea bugetară să venim sa discutăm şi despre celelalte salarii", a mai spus ministrul Muncii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici