Buzău: Cinci răniţi în urma unui accident în care a fost implicat şi un autocar plin cu turişti

Un accident în lanţ s-a produs, duminică după-amiază, la intrarea în municipiul Buzău dinspre Bucureşti, după ce un autocar condus de un bărbat de 65 de ani din Turcia a lovit un autoturism aflat în faţa sa, condus de un băcăuan de 25 de ani. Ulterior, autoturismul s-a ciocnit cu o altă maşină care circula în acelaşi sens de mers şi la volanul căreia se afla o tânără de 22 de ani din Bacău.

131 afișări
Imaginea articolului Buzău: Cinci răniţi în urma unui accident în care a fost implicat şi un autocar plin cu turişti

Buzău: Cinci răniţi în urma unui accident în care a fost implicat şi un autocar plin cu turişti (Imagine: Octav Ganea/Publimedia)

În urma accidentului, şoferii celor două autoturisme şi o pasageră din maşina condusă de tânărul de 25 de ani au suferit leziuni grave şi au fost transportate la Spitalul Judeţean Buzău.

Ulterior, alte două persoane - un adolescent de 16 ani şi un tânăr de 28 de ani - au acuzat dureri în urma accidentului şi au fost transportate la Spitalul Judeţean Buzău.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Buzău, comisar-şef Florina Crucianu, a precizat că cei doi tineri erau pasageri în autoturisme.

Conform sursei citate, niciun turist din autocar nu a fost rănit.

În autocar se aflau 25 de turişti care se întorceau din Turcia acasă, la Botoşani.

În urma accidentului, autocarul a fost avariat, administratorul firmei de transport urmând să trimită de la Bucureşti o altă maşină care să îi ducă pe oameni la destinaţie. Până la sosirea autocarului, oamenii s-au adăpostit în localitatea Spătaru.

În judeţul Buzău, plouă abundent duminică după-amiază.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici