Buzău: Trei răniţi în urma unui accident provocat de un şofer băut

Trei persoane au fost rănite în urma unui accident rutier petrecut miercuri dimineaţă pe un drum judeţean din Buzău, provocat de un şofer băut, care din cauza vitezei a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina pe contrasens.

447 afișări
Imaginea articolului Buzău: Trei răniţi în urma unui accident provocat de un şofer băut

Buzău: Trei răniţi în urma unui accident provocat de un şofer băut

Potrivit poliţiştilor din Buzău, accidentul s-a petrecut pe DN 2 E 85, la ieşirea din oraşul Buzău spre Ploieşti. Un şofer a pierdut controlul volanului, iar autoturismul a intrat pe contrasens, unde a intrat în plin într-o altă maşină.

Centrul Infotrafic anunţă că pe DN 2 a avut loc un accident rutier, în care şoferul unui autoturism, din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul volanului într-o curbă şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism care circula regulamentar.

În urma impactului au rezultat 3 victime.

Circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers.

Poliţiştii au stabilit că şoferul care a intrat pe contrasens a consumat alcool.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici