Buzău: Un microbuz cu 10 călători a luat foc pe E85, în localitatea Mihăileşti

Un microbuz în care se aflau 10 persoane a luat foc pe Drumul European 85, pe raza localităţii Mihăileşti, nicio persoană nefiind rănită, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3085 afișări
Imaginea articolului Buzău: Un microbuz cu 10 călători a luat foc pe E85, în localitatea Mihăileşti

Buzău: Un microbuz cu 10 călători a luat foc pe E85, în localitatea Mihăileşti (Imagine: Andreea Balaurea/ Mediafax Foto)

Microbuzul circula pe ruta Galaţi-Bucureşti.

"Apelul pe 112 a fost primit la ora 09.02 şi spunea că un microbuz s-a aprins în trafic, pe raza localităţii Mihăileşti. Se intervine şi la această oră pentru localizarea şi lichidarea incendiului. Pompierii din Buzău au intervenit cu trei autospeciale, dintre două cu apă cu spumă şi un SMURD. Din primele informaţii , se pare că în microbuz se aflau 10 persoane, însă nimeni nu a fost rănit. E vorba de o ardere generalizată, dar deocamdată nu se ştiu cauzele incendiului. După intervenţie se va face cercetarea la faţa locului pentru a se stabili de la ce a pornit focul", a declarat, pentru MEDIAFAX, Vasile Prahoveanu, purtător de cuvânt ISU Buzău.

Miercuri, pe raza localităţii Câmpina, un autobuz a luat foc în timpul mersului. În mijlocul de transport nu era niciun călător astfel că nu au fost înregistrate victime, iar şoferul a reuşit să iasă la timp.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici