Cadavrul unui bărbat depus într-o biserică a ars din cauza unui incendiu pornit de la o lumânare

  • Incident incredibil într-o biserică din oraşul Brăila: sicriul şi cadavrul unui bărbat depus în biserică au luat foc
  • Incendiul a pornit de la o lumânare aprinsă în timpul priveghiului
  • Rudele decedatului au anunţat pompierii despre incendiul izbucnit în interiorul bisericii
1067 afișări
Imaginea articolului Cadavrul unui bărbat depus într-o biserică a ars din cauza unui incendiu pornit de la o lumânare

Cadavrul unui bărbat depus într-o biserică a ars din cauza unui incendiu pornit de la o lumânare

Incident incredibil într-o biserică din oraşul Brăila: sicriul şi cadavrul unui bărbat depus în biserică au luat foc.

Incendiul a izbucnit duminică seara, la biserica din cimitirul Sf. Constantin din oraşul Brăila. Potrivit reprezentanţilor ISU, incidentul s-a produs în timpul priveghiului. O lumânare a căzut peste cadavru şi a incendiat sicriul. Focul a distrus o parte din hainele decedatului, sicriul şi masa din biserică.

„Două echipaje de pompieri s-au deplasat la faţa locului, incendiul nu s-a extins la mobilierul bisericii. Totuşi au ars sicriul şi partea inferioară a cadavrului, în special hainele. De asemenea, au ars masa pe care stătea sicriul şi, parţial, covorul. Cauza probabilă este o lumânare aprinsă, lăsată nesupravegheată. Probabil, rudele au ieşit afară din cauza căldurii şi nu au văzut că lumânarea a incendiat sicriul”, a declarat pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, Ştefan Stoian.

Incendiul a fost lichidat rapid şi nu a provocat alte pagube în interiorul bisericii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici