Cadoul unui primar pentru cetăţenii localităţii pe care o administrează: internet gratuit pentru toată lumea

Primarul din localitatea Bradu, Florin Frătică, a anunţat că, de Florii, face un cadou special locuitorilor introducând internet wireless gratuit "în orice colţ al comunei Bradu", acolo unde Frătică va candida pentru al treilea mandat de edil.

1538 afișări
Imaginea articolului Cadoul unui primar pentru cetăţenii localităţii pe care o administrează: internet gratuit pentru toată lumea

Cadoul unui primar pentru cetăţenii localităţii pe care o administrează: internet gratuit pentru toată lumea

De ziua lui onomastică, Florin Frătică le face cadou locuitorilor din Bradu, acolo unde candidează pentru al treilea mandat, wi-fi gratuit.

"Dragii mei brădeni, de Florii, vreau să vă fac un cadou special tuturor: Conexiune wi-fi în orice colţ al comunei Bradu! Cum tehnologia a evoluat şi depindem foarte mult de internet, doresc să venim în sprijinul tinerilor din comună, dar şi a cetăţenilor care doresc să fie permanent conectaţi la informaţie, şi voi crea puncte wireless la intenet care să acopere toată localitatea. Astfel, oricine are un dispozitiv mobil, telefon, tabletă sau laptop se poate conecta gratuit la internet, oriunde s-ar afla, în faţa curţii, la o instituţie sau aşteptând microbuzul. Sunt convins că această facilitate ne va aduce numeroase beneficii, deoarece nu vom mai depinde de conexiunea de acasă, de la birou sau de datele mobile care sunt limitate şi au alte costuri. Am făcut deja demersurile pentru montarea şi furnizarea serviciul", a scris Florin Frătică, pe pagina sa Facebook.

Dacă unii dintre internauţi s-au arătat foarte bucuroşi, alţii au profitat de ocazie să-l întrebe pe edil când va fi finalizată reţeaua de canalizare din zona în care ei locuiesc.

Pe 3 februarie 2015, primarul comunei argeşene Bradu a fost reţinut în dosarul de evaziune şi spălare de bani cu un prejudiciu de 30 milioane de euro. Florin Fratică este candidatul Partidului pentru Argeş şi Muscel (PAM) pentru încă un mandat la primaria Bradu, la alegerile din 5 iunie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici