Călătoriile post-coronavirus, la fel de „plăcute” ca o operaţie pe cord. Măsurile pot afecta serios confortul pasagerilor. VIDEO

  • Aeroporturile din lume implementează tehnologii de ultimă generaţie pentru a asigura sănătatea pasagerilor
  • În Qatar se folosesc roboţi şi căşti de screening termic pentru a supraveghea starea de sănătate a călătorilor
  • În schimb, toate aceste măsuri de siguranţă ar putea să transforme călătoritul în străinătate într-un adevărat calvar
1601 afișări

Nerăbdător să pleci într-un City Break după ridicarea restricţilor? Aeroporturile din lume îţi garantează că vor implementa cele mai performante tehnologii pentru a-ţi proteja sănătatea, dar asta ar putea să-ţi transforme călătoria într-un calvar.

Qatar Airways a postat un clip pe pagina sa de Facebook cu măsurile de protecţie care au fost implementate pe Aeroportul Internaţional Hamad. Video-ul, devenit viral, prezintă o parte din strategia aeroportul de protecţie a călătorilor. Aceasta include roboţii de dezinfectare, căşti de scanare a temperaturii şi tehnologii cu inteligenţă artificială şi realitate augumentată.

Deşi se vor folosi tehnologii de ultimă generaţie, procesul de scanare ar putea să creeze disconfort în rândul pasagerilor.

„Trecând printr-un aeroport, întreaga experienţă de călătorie, va fi la fel de plăcută ca şi chirurgia pe cord deschis”, spune Paul Griffiths, directorul executiv al Dubai Airports

Paul Griffiths a făcut această afirmaţie în contextul în care guvernele lumii elaborează în prezent strategii pentru reluarea zborurilor. În schimb, multe dintre aceste hotărâri sunt confuze şi contradictorii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici