Călcat de maşină, în timp ce dormea pe iarbă în grădina casei sale

Un bărbat din Borşa, judeţul Maramureş, a murit, duminică seară, după ce a fost călcat de o maşină în timp ce dormea pe iarbă, în grădina casei sale.

25 afișări
Imaginea articolului Călcat de maşină, în timp ce dormea pe iarbă în grădina casei sale

Călcat de maşină, în timp ce dormea pe iarbă în grădina casei sale

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Maramureş, Voichiţa Zehan, a declarat că accidentul a fost provocat de o femeie aflată la volan, care se întorcea de la picnic.

Zehan a spus că femeia a trecut cu autoturismul prin grădina unei case situată pe strada Bradului din Borşa, unde a călcat un bărbat în vârstă de 40 de ani, care dormea în iarbă şi pe care şoferiţa nu l-a observat.

Bărbatul a fost transportat iniţial la spitalul din Borşa, însă deoarece starea acestuia s-a agravat medicii au decis să îl transfere la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare. Pe drum, însă, bărbatul a decedat din cauza leziunilor grave suferite în urma accidentului.

Autoarea accidentului a fost audiată de către poliţişti, care continuă cercetările pentru a clarifica împrejurările în care s-a produs incidentul

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici