Caraş-Severin: TIR încărcat cu bitum, răsturnat pe DN6

  • Un TIR încărcat cu bitum s-a răsturnat, luni dimineaţa, pe DN6, la intrare în localitatea Slatina-Timiş, judeţul Caraş-Severin.
  • Şoferul încarcerat a fost extras şi transportat la spital, iar pompierii încearcă să oprească scurgerile de bitum din cisternă. Traficul este îngreunat.
303 afișări
Imaginea articolului Caraş-Severin: TIR încărcat cu bitum, răsturnat pe DN6

Caraş-Severin: TIR încărcat cu bitum, răsturnat pe DN6

Potrivit Centrului Infotrafic, accidentul a avut loc luni dimineaţa pe sensul către Orşova al DN6 Caransebeş-Orşova, la kilometrul 435, la intrare în localitatea Slatina-Timiş, judeţul Caraş-Severin, unde şoferul unei autoscisterne, încărcată cu 25 de tone de bitum, a pierdut controlul asupra direcţiei şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Şoferul a rămas încarcerat, dar a fost extras de pompierii sosiţi la faţa locului şi a fost transportat la spital.

Potrivit ISU Caraş-Severin, bitumul se scurge din cisternă.

„Scurgerea de bitum din cisternă nu poate fi oprită din cauza poziţiei în care se află cisterna. Situaţia este evaluată de Garda de Mediu CS şi echipajul CBRN care în funcţie de evoluţia situaţiei vor lua măsurile necesare pentru limitarea efectelor produse de scurgerea de bitum”, au transmis reprezentanţii ISU.

Conform acestora, la faţa locului se deplasează o macara de la Lugoj pentru a se încerca repunerea pe roţi a cisternei.

Poliţiştii anunţă că traficul în zonă este îngreunat.

Tot luni dimineaţa a avut loc un acident rutier pe DJ 572 între Berzovia şi Ersig, judeţul Caraş-Severin, unde un TIR cu stupi de albine s-a răsturnat. Nu sunt persoane rănite, dar este necesară repunerea TIR-ului pe roţi, a mai informat ISU Caraş-Severin.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
accident,
bitum,
tir

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici