Carmen Dan, despre o posibilă demisie a lui Dragnea: Este o situaţie total deosebită

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a precizat, luni, fiind solicitată să comenteze o posibilă demisie a lui Liviu Dragnea în contextul demisiilor depuse de Sevil Shhaideh şi Rovana Plumb după ce au fost puse sub urmărire penală, că situaţia preşedintelui PSD este una "total deosebită".

2020 afișări
Imaginea articolului Carmen Dan, despre o posibilă demisie a lui Dragnea: Este o situaţie total deosebită

"Decizia demisiei este un act unilateral de voinţă, dumneavoastră ştiţi în ce context s-a întâmplat actul colegelor mele (demisiile lui Sevil Shhaideh şi Rovanei Plumb -n.r.). Vorbim de o situaţie total deosebită, din punctul meu de vedere", a declarat ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, în Parlament.

Solicitată să comenteze prezenţa jandarmilor la sediul DNA, în contextul audierii liderului PSD, Carmen Dan a precizat că jandarmii sunt acolo frecvent.

"Jandarmeria asigură accesul şi perimetrul ce deserveşte sediul acelei instituţii (sediul DNA -n.r.). Jandarmii sunt acolo în mod frecvent, în fiecare zi. Dispozitivul Jandarmeriei este un dispozitiv flexibil. A fost şi o prezenţă numeroasă de persoane în faţa sediului DNA, motiv pentru care, în funcţie de condiţiile apărute atunci când s-a asigurat acea activitate, Jandarmeria şi-a flexibilizat dispozitivul aşa încât să nu fie niciun incident care să ţină de tulburarea ordinii publice", a completat ministrul Afacerilor Interne.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că respinge categoric toate acuzaţiile aduse de DNA, după ce procurorii i-au adus la cunoştinţă că este urmărit penal pentru cinci capete de acuzare în legătură cu un dosar ce vizează Tel Drum.

DNA a anunţat luni că Liviu Dragnea este urmărit penal pentru constituirea unui grup infracţional, abuz în serviciu şi infracţiuni privind deturnarea de fonduri europene, în legătură cu favorizarea Tel Drum în privinţa acordării de contracte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici