Casă de bani furată din showroom-ul unei firme din Oradea

O casă de bani în care erau aproximativ 30.000 de lei a fost furată, în noaptea de duminică spre luni, din showroom-ul unei firme de materiale de construcţii din Oradea, iar poliţiştii fac cercetări la faţa locului, neavând încă informaţii despre numărul şi identitatea hoţilor.

51 afișări
Imaginea articolului Casă de bani furată din showroom-ul unei firme din Oradea

Casă de bani furată din showroom-ul unei firme din Oradea (Imagine din arhivă; Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Adjunctul şefului Poliţiei municipiului Oradea, comisarul şef Mugurel Poinar, a declarat că hoţii au escaladat gardul cu care este îngrădit showroom-ul, traversând curtea şi intrând pe un geam din spatele imobilului.

"Au intrat în mai multe birouri şi au luat dintr-o încăpere cutia de valori în care se aflau încasările de la sfârşit de săptămâna", a spus Poinar.

Potrivit sursei citate, în casa de bani furată erau aproximativ 30.000 de lei.

Poinar a spus că showroom-ul era păzit şi are sistem video de supraveghere, imaginile urmând să fie vizionate de poliţişti.

La faţa locului, se află o echipă de criminalişti şi ofiţeri ai Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Oradea.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Judeţene Bihor, subcomisarul Ioana Indrieş, a declarat că furtul a fost descoperit de o angajată a societăţii care a mers la ora 7.00 la serviciu.

"Noi am fost sesizaţi la ora 7.20 despre faptul că persoane necunoscute au sustras din biroul administratorului societăţii o cutie cu o sumă mai mare de bani, cutie care nu era destinată păstrării de monetar", a spus Indrieş.

Indrieş a adăugat că din cercetările efectuate până în prezent reiese că furtul a fost comis de două persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici