Casa unui fost deputat, călcată de hoţi (Video)

Casa din Titu a unui fost deputat de Dâmboviţa al PSD care a ocupat şi funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa până în vara anului trecut a fost spartă de persoane necunoscute, care au furat mai multe obiecte şi bunuri de valoare, între care şi o puşcă de vânătoare şi cartuşe.

82 afișări
Imaginea articolului Casa unui fost deputat, călcată de hoţi (Video)

Casa unui fost deputat, călcată de hoţi (Video)

Potrivit subinspectorului Alin Carpiuc, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, poliţiştii au început cercetările în acest caz şi au prelevat probe de la locul furtului, care a avut loc joi noapte.

"Într-adevăr, avem o spargere în oraşul Titu am început cercetările pentru a-i identifica pe autori, iar bunurile identificate ca fiind furate, cu ajutorul proprietarului casei, sunt căutate la această oră de către anchetatori", a declarat Alin Carpiuc, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa confirmă că locuinţa aparţine lui Ion Nicolae, fost deputat PSD de Dâmboviţa în legislatura 2000-2004, iar din 2004 până anul trecut vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, în prezent fiind preşedintele organizaţiei PSD Titu.

Poliţiştii spun că au un cerc de suspecţi şi confirmă că infractorii au sustras din casa în care nu era nimeni în momentul comiterii infracţiunii o puşcă de vânătoare de 12 milimetri, şase cartuşe, o sabie, bijuterii din aur, parfumuri şi trei camere video.

Potrivit anchetatorilor, dacă vor fi găsiţi, cei în cauză riscă o pedeapsă cu închisoarea între trei şi 15 ani pentru furt calificat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici