Câştigi un iPhone 4S dacă alegi primarul Bucureştiului pe www.sondaje.ro

Poţi să alegi primarul Bucureştiului pe www.sondaje.ro încă de acum, imediat după finalizarea înscrierilor în cursa electorală, dintre cei doi candidaţi cu cele mai mari şanse, Silviu Prigoană şi Sorin Oprescu.

515 afișări
Imaginea articolului Câştigi un iPhone 4S dacă alegi primarul Bucureştiului pe www.sondaje.ro

Câştigi un iPhone 4S dacă alegi primarul Bucureştiului pe www.sondaje.ro

Nu mai trebuie să aştepţi până la alegeri şi în plus ai şansa să câştigi ultimul model de iPhone. Dacă te înregistrezi şi îl alegi pe cel mai potrivit pentru funcţia de primar al Capitalei poţi să fii premiat cu un iPhone 4S. Nu ai decât de ales între candidatul PDL Silviu Prigoană şi actualul primar Sorin Oprescu, susţinut de USL.

www.sondaje.ro este primul serviciu online din Romania care te premiază pentru ca tu să îţi exprimi părerea despre cele mai fierbinţi subiecte de pe mapamond sau să participi la sondaje private care abordează domenii variate.

www.sondaje.ro este un website interactiv care oferă utilizatorilor posibilitatea de a îşi face cunoscute opiniile vizavi de evenimentele actuale, indiferent dacă domeniul pe care îl abordează este politic, financiar, cultural sau social. Tot ceea ce trebuie sa faci este să răspunzi la sondajul săptamanal sau să participi la sondajele private disponibile pe website. Prin intermediul sondajelor private, firmele care sunt interesate de acest subiect pot realiza studii de piaţă care vor oferi informaţii importante asupra tendinţelor care se manifestă într-un anumit domeniu la un moment dat. Pentru că fiecare părere contează, Sondaje.ro acordă recompense prin acordarea de premii săptămânale daca îţi exprimi votul în cadrul sondajului săptămânal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici