Caz atroce. Adolescent arestat pentru 30 de zile, suspectat că a violat un bărbat şi i-a furat 5 lei

Un adolescent în vârstă de 15 ani din Vaslui a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat că a violat un bărbat de 57 de ani şi l-a târhărit de 5 lei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1468 afișări
Imaginea articolului Caz atroce. Adolescent arestat pentru 30 de zile, suspectat că a violat un bărbat şi i-a furat 5 lei

Adolescent arestat pentru 30 de zile, suspectat că a violat un bărbat şi i-a furat 5 lei

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că un adolescent de 15 ani, din localitatea Dăneşti, judeţul Vaslui, este acuzat că ar fi violat un bărbat de 57 de ani.

Cei doi s-au întâlnit pe 28 decembrie şi au mers la victimă acasă, unde ar fi consumat alcool. Adolescentul i-ar fi propus bărbatului se întreţină relaţii sexuale, însă acesta din urmă a refuzat şi a ieşit din locuinţă.

Afară, tânărul i-a furat din buzunar 5 lei, după care, întors în casă, adolescentul l-ar fi violat pe bărbat.

Fapta a fost reclamată mai târziu.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Vaslui, tânărul a fost reţinut şi ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile.

„În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru viol şi tâlhărie. Tânarul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vaslui, Silvia Manta.

Din primele cercetări adolescentul nu are antecedente penale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici