Caz cumplit: O femeie a murit, după ce a fost aruncată dintr-o maşină care s-a răsturnat/ Manevra care a produs accidentul

Femeia rănită grav, sâmbătă, în localitatea Iclod, judeţul Alba, după ce a fost aruncată din maşina în care se afla şi care s-a răsturnat, a murit. Maşina a căzut într-o râpă după o manevră de mers înapoi.

1302 afișări
Imaginea articolului Caz cumplit: O femeie a murit, după ce a fost aruncată dintr-o maşină care s-a răsturnat/ Manevra care a produs accidentul

Femeie implicată într-un accident grav: A fost aruncată din maşină care s-a răsturnat

UPDATE Femeia rănită grav în accidentul din Alba a murit.Maşina s-a răsturat după o manevră de mers înapoi

Potrivit IPJ Alba, în timp ce conducea o maşină pe strada Principală din localitatea Iclod, un bărbat de 62 de ani, a făcut o manevră de mers înapoi, pentru a întoarce, fără să se asigure, moment în care a ieşit în afara drumului, prăbuşindu-se cu autoturismul într-o râpă adâncă de 100 de metri.

Maşina s-a răsturnat de mai multe ori, iar şoferul şi o pasageră, de 63 de ani, au fost aruncaţi în afara autoturismului şi au fost răniţi, iar în urma traumatismelor suferite, femeia a murit.

Poliţiştii l-au testat pe şofer pentru consum de alcool, rezultatul fiind negativ şi continuă cercetarile pentru ucidere din culpă.

Potrivit IPJ Alba, accidentul s-a produs, sâmbătă, la ieşirea din localitatea Iclod spre localitatea Sâncel.

Două persoane, o femeie şi un bărbat, au fost aruncate dintr-o maşină care s-a răsturnat într-o râpă.

Femeia a fost rănită grav şi i s-au făcut, fără succes, manevre de resuscitare, iar bărbatul a suferit răni uşoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici